Міська акція "Героям сучасності"

2023-09-04

У вересні Департамент освіти запрошує охочих школярів, батьків та педагогів стати учасниками міської акції "Героям сучасності" - марафону віри в наших захисників та захисниць, марафону вдячності нашим героям сучасності, марафону найщиріших побажань борцям за нашу свободу, наші цінності та наше щасливе майбутнє.

Акція «Героям сучасності» ‒ ще одна можливість подякувати тим, хто дарує нам надію жити, творити, любити та вірити у світле, мирне майбутнє, подякувати за мужність, честь, героїзм, за кожен новий день, за змогу жити, творити, навчатися, працювати та бачити рідних, подякувати за боротьбу за кожен клаптик нашої української землі та право залишатися вільною та незалежною нацією… Переконані, що в кожного знайдеться своя, щира, особлива подяка від серця та побажання для тих, хто щодня, ризикуючи своїм життям та здоров'ям, рятує нашу країну та кожного з нас.

Кращі роботи традиційно розміщуватимуться в Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту» протягом вересня-жовтня. Просимо підтримати нашу ініціативу, ділитись творчими роботами зазначеної тематики на сторінках Facebook закладів освіти з тегом #Героям_сучасності_2023 та через волонтерів передавати дитячі роботи нашим захисникам. https://t.me/prysvyata_ridnomu_mistu/9165

Кiлькiсть переглядiв: 49