• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини гімназії
  • Святкуємо День Української Державності 2023! Онлайн спільність підтримує дух національної єдності!

Святкуємо День Української Державності 2023! Онлайн спільність підтримує дух національної єдності!

2023-07-28

/Files/images/SD_2k_ukr.png

28 липня Україна вдруге відзначатиме День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року №423/2021.

Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, У це свято ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення, і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна існувала як незалежна, демократична держава.

Міністерство освіти і науки пропонує

інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті,

підготовлені до Дня Української Державності – 2023, які розкривають тяглість і спадкоємність державотворчих традицій України від Русі до сьогодення (лист МОН від 25.07.2023 року № 1/10909-23).

Враховуючи безпеку та обставини, цього року гімназисти зустріли День Української Державності в онлайн форматі. Вранці, учні та вчителі взяли участь у віртуальному турі українськими музеями просто неба.

Харківська гімназія №129 продовжує активну роботу у вихованні патріотичних та свідомих громадян країни. Незважаючи на стан війни, учні та вчителі виявили великий розум та винахідливість, щоб святкувати День Української Державності разом, незалежно від фізичної відстані.

Слава Україні! Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 36