Флешмоб "Стрічка миру" до Міжнародного Дня Миру

2017-09-21

Сьогодні, 21 вересня, в Україні відзначається Міжнародний день миру, в рамках якого проводиться Всеукраїнська акція «День миру in UA 2017». Учні Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 129 приєдналися до акції і провели флешмоб «Стрічка миру», мета якого - сприяти миру і взаєморозумінню. Флешмоб розпочався акцією «Ланцюжок миру», в якій взяли участь члени ради «ЕКО» школи та члени рад однодумців 6-11 класів. Очолила ланцюжок член ради ветеранів «Спілка-57» Гонтар Т.В.

Протягом дня проводився Марафон миру, під час якого всі учні школи, з першого по одинадцятий клас, створювали інсталяції за допомогою різнокольорових стрічок.

Учні 8-А класу відправили свої стрічки з посланнями миру на повітряних кульках. Після закінчення марафону 350 стрічок миру були вплетені в український віночок.

Довідка. Міжнародний день миру був заснований Генеральною Асамблеєю ООН в 1981 році. Двадцять років по тому Генасамблея одноголосно прийняла рішення щороку 21 вереснявідзначати День миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства. У цей день всім державам, які беруть участь у збройних конфліктах, пропонується скласти зброю і припинити військові дії.

Кiлькiсть переглядiв: 147